volg je ons al op instagram.com/hippborger ? openingstijden: maandag gesloten, dinsd tm vrijdag 09:30-17:30h, zat 09:30-17h
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Eindelijk mooi weer...

  • Geplaatst op
  • Door Isabel
Eindelijk mooi weer...

Lieve allemaal,

 

Eindelijk zijn de weersvooruit- zichten wat beter. Stiekem kan ik niet wachten op de zon en kunnen we weer lekker buiten de plantjes in de tuin zetten, zitten op ons terrasje en lekker genieten van de geuren van de bloemen. Dat geeft mij echt weer nieuwe energie. Wat mij en de meiden, Fieke en Evelien ook energie geeft zijn de geweldige collecties van de leuke merken die dagelijks bij ons binnen komen. De kleuren die we veel zien zijn blauw en beige tinten maar ook veel vel rode en rose kleuren. Oranje zien wij ook veel en dat doet mij echt denken aan een lekker vakantie in het buitenland of 1 van de leuke vele campings/parken bij ons in het mooie Drenthe. Loop ik via de deur naar binnen zie ik alles zo overzichtelijk en op kleur hangen, al die leuke merkjes bij elkaar, zien wij ook de gelegenheid te mixen en te matchen. 

 

Natuurlijk helpen wij ook graag met een leuke set samen te stellen maar zien wij ook graag een uitdaging om een kledingstuk wat je zelf meebrengt om weer tot een geheel te maken. Door bijvoorbeeld een broek van jezelf met een leuke blouse van Summum of een jasje van Co Couture er bij te combineren uit onze winkel. We maken het extra leuk om een leuke riem van Trezz daaraan toe te voegen met sieraden en zelfs misschien nog een paar schoenen erbij. Niets is onmogelijk. Dat sluiten we dan nog af met een lekker barista koffie of een lekker wijntje aan het einde van de dag. 

 

Wat ik merk aan mijzelf is dat ik dagelijks met zoveel plezier naar mijn werk ga. Inmiddels zijn wij 1,5 jaar open en de winkel groeit dagelijks tot een super gezellige boetiek. De sfeer is iedere dag weer gezellig en warm en leer ik dagelijks nieuwe mensen kennen. Dat ik ervaar ik als iets heel moois en ben ik jullie zeer dankbaar voor. Dat ik jullie niet alleen mag kleden maar jullie mij ook in vertrouwen nemen.

 

We steken heel veel tijd in de winkel maar nu is het even tijd voor ontspannen en ga ik even lekker wandelen met mijn vriendin, lekker genieten van de bossen in de omgeving en alle vogeltjes die hun plaatsje weer gaan zoeken in hun nestjes die ze aan het bouwen zijn. Dat geeft weer ruimte voor nieuwe ideeën waarvan jullie de uitwerking terug zullen zien in onze gezellige boetiek. 

 

Liefs,

 

Isabel